Agenda
« vorige  |  november 2023  |  volgende »

Zondag 5 november 2023 Dankdagviering en lunch
Locatie: Dorpskerk De Glind
Tijdstip: 10.00  - 12.30 uur

Dankdagviering met onze eigen predikant ds. Mieke Groen, met medewerking van zanggroep Cantare onder leiding van Wim Vochteloo. Met collecte voor Kerk In Acte: Rwanda, met zusters werken aan gezond eten. En inzameling van producten voor de Voedselbank. Na de viering is er een lunch in Glindster, tot ongeveer 12.30 uur. Voor eten en drinken wordt gezorgd (graag opgeven). De opnames van deze viering zijn beschikbaar via een besloten omgeving. Op verzoek wordt een link gestuurd.
 

lees meer

 

Zaterdag 11 november 2023 St. Maarten - lampionnenloop
Locatie: Dorpskerk De Glind
Tijdstip: 18.00  - 20.00 uur

Vanaf 18.00 uur kunnen alle kinderen (met eigen begeleiding) in het dorp de huizen langs met hun lampion. Voor alle mensen in De Glind betekent dit, dat wanneer u het leuk vindt om de kinderen te ontvangen aan de deur, u het blad ‘Ja, wij doen mee’ in het zicht bij de voordeur kunt ophangen. Naast lekkers voor de kinderen, worden er bij de kerk levensmiddelen ingezameld voor de voedselbank Leusden.

lees meer

 

Zondag 12 november 2023 Viering
Locatie: Dorpskerk De Glind
Tijdstip: 10.00  - 11.00 uur

Viering met voorganger ds. Daco Coppoolse uit Odijk. Met collecte voor Kerk in Actie: Columbia, sociaal bewogen predikanten opleiden. De opnames van deze viering zijn beschikbaar via een besloten omgeving. Op verzoek wordt een link gestuurd.
 

lees meer

 

Zondag 19 november 2023 Viering
Locatie: Dorpskerk De Glind
Tijdstip: 10.00  - 11.00 uur

Viering met voorganger ds. Wim Verschoor uit Leusden. Met collecte voor Kerk in Actie: Libanon, kansen voor jongeren in achterstandswijk. De opnames van deze viering zijn beschikbaar via een besloten omgeving. Op verzoek wordt een link gestuurd.
 

lees meer

 

Zondag 26 november 2023 Viering (Maaltijd van de Heer)
Locatie: Dorpskerk De Glind
Tijdstip: 10.00  - 11.00 uur

Laatste zondag van het kerkelijk jaar, met onze eigen predikant ds. Mieke Groen. Tijdens deze viering staan we stil bij mensen uit ons midden die afgelopen jaar overleden zijn. Met Maaltijd van de Heer. Daarbij nodigen we iedereen uit om in de kring te komen, en brood en druivensap te delen. Met collecte voor de diaconie. De opnames van deze viering zijn beschikbaar via een besloten omgeving. Op verzoek wordt een link gestuurd.
 

lees meer