Agenda
« vorige  |  maart 2024  |  volgende »

Zondag 3 maart 2024 Viering 3e zondag 40-dagentijd
Locatie: Dorpskerk De Glind
Tijdstip: 10.00  - 11.00 uur

Viering rondom de derde zondag van de 40-dagentijd, met onze eigen voorganger ds. Mieke Groen. Het 40-dagen thema is ‘Wat goed dat jij er bent’. Naast dat we kaarsjes aansteken tussen de puinhoop met het kruis, gaan we elke week aan de slag met een ‘vraag van de week’. Met collecte voor KiA: predikanten opleiden in Libanon. De opnames van deze viering zijn beschikbaar via een besloten omgeving. Op verzoek wordt een link gestuurd.
 

lees meer

 

Zondag 3 maart 2024 Jongerendienst
Locatie: Glindster
Tijdstip: 10.00  - 11.00 uur

Waar komt de bijbel vandaan en wat heb je er aan? Hierover willen we op 3 maart met elkaar in gesprek gaan. Zit je in groep 8 van de basisschool of zit je op de middelbare school? Dan ben je om 10.00 uur van harte welkom in één van de zalen van Glindster. Er is thee of koffie met iets lekkers.

lees meer

 

Zaterdag 9 maart 2024 Uiterste inleverdatum kopij

De kopij voor de digitale Luidklok van deze maand moet vóór de 9e bij de redactie zijn: luidklok@dorpskerkdeglind.nl

 

Zondag 10 maart 2024 Viering 4e zondag 40-dagentijd
Locatie: Dorpskerk De Glind
Tijdstip: 10.00  - 11.00 uur

Viering rondom de vierde zondag van de 40-dagentijd, met voorganger ds. Greet van ’t Slot uit Zeist. Het 40-dagen thema is ‘Wat goed dat jij er bent’. Naast dat we kaarsjes aansteken tussen de puinhoop met het kruis, gaan we elke week aan de slag met een ‘vraag van de week’. Met collecte voor het Orgelfonds. De opnames van deze viering zijn beschikbaar via een besloten omgeving. Op verzoek wordt een link gestuurd.
 

lees meer

 

Zondag 17 maart 2024 Viering 5e zondag 40-dagentijd
Locatie: Dorpskerk De Glind
Tijdstip: 10.00  - 11.00 uur

Viering rondom de vijfde zondag van de 40-dagentijd, met onze eigen voorganger ds. Mieke Groen. Het 40-dagen thema is ‘Wat goed dat jij er bent’. Naast dat we kaarsjes aansteken tussen de puinhoop met het kruis, gaan we elke week aan de slag met een ‘vraag van de week’. Met collecte voor KiA: stripverhalen voor kinderen in Rwanda. De opnames van deze viering zijn beschikbaar via een besloten omgeving. Op verzoek wordt een link gestuurd.
 

lees meer