zondag 14 april 2024

Viering

Datum: 
 zondag 14 april 2024
Tijdstip: 
 10.00  - 11.00 uur
Locatie: 
 Dorpskerk De Glind

Voorganger: ds. Peter ’t Hoen
Organist: Simon Drost

1e collecte: Kerk in Actie Rwanda: kerk als plek van hoop, hulp en verzoening
2e collecte: Instandhouding plaatselijke gemeente 
Toelichting bij de 1e collecte: Veel daders van de genocide in 1994 in Rwanda komen weer uit de gevangenis. Kerken organiseren ‘Lichtgroepen’ waar slachtoffers en daders elkaar ontmoeten en weer leren samenleven. Daarnaast speelt het probleem dat voor 70% van de jonge bevolking gebrek is aan werkgelegenheid. De kerk wil er ook voor hen zijn. Zij biedt jongeren praktische trainingen aan die hun kans op werk vergroten, want deze jonge generatie is de hoopvolle toekomst van Rwanda.

Iedere zondag is er kindernevendienst voor de kinderen van de basisschoolleeftijd. Voor de allerjongsten is er crèche in Glindster. De opnames van de viering zijn (twee weken) beschikbaar via een besloten omgeving. Op verzoek wordt een link gestuurd.

Wil je geld overmaken voor de collecte(s)? Een gift voor onze gemeente: NL52 INGB 0000 2022 99 t.n.v. PG De Glind en Achterveld. Een gift voor Kerk-in-Actie: NL34 INGB 0002 0478 54 t.n.v. KiA PG De Glind en Achterveld. Vergeet niet te vermelden voor welk collectedoel jouw bijdrage bedoeld is. Collectebonnen nodig? Bekijk hier hoe je ze besteld: www.dorpskerkdeglind.nl/collectebonnen_bestellen

terug