Agenda
« vorige  |  december 2022  |  volgende »

Zondag 4 december 2022 Viering - 2e Advent
Locatie: Dorpskerk De Glind
Tijdstip: 10.00  - 11.00 uur

Viering met ds. Egbert Fokkema uit Twello. Het is deze zondag 2e Advent. Dit jaar neemt Matteüs ons mee, op weg naar het kerstfeest. Iedere adventzondag komt hij dat zelf vertellen! Hij vertelt van het geboorteverhaal dat hij gaat schrijven over Jezus. Met collecte voor De Rozelaar. De opnames van deze viering zijn beschikbaar via een besloten omgeving. Op verzoek wordt een link gestuurd.

lees meer

 

Zondag 4 december 2022 Jongerendienst
Locatie: Jadezaal Glindster
Tijdstip: 10.00  - 11.00 uur

Jongerendienst in de Jadezaal (beneden) van de Glindster. We hopen dat alle jongeren komen om mee te denken en te praten. Jullie zijn van harte welkom om 10.00 uur in de Glindster.

lees meer

 

Zondag 11 december 2022 Viering - 3e Advent
Locatie: Dorpskerk De Glind
Tijdstip: 10.00  - 11.00 uur

Viering met onze eigen predikante ds. Mieke Groen. Het is deze zondag 3e Advent. Dit jaar neemt Matteüs ons mee, op weg naar het kerstfeest. Iedere adventzondag komt hij dat zelf vertellen! Hij vertelt van het geboorteverhaal dat hij gaat schrijven over Jezus. Met collecte voor ons jaarproject Villa Vrede. De opnames van deze viering zijn beschikbaar via een besloten omgeving. Op verzoek wordt een link gestuurd.

lees meer

 

Zondag 18 december 2022 Viering - 4e Advent
Locatie: Dorpskerk De Glind
Tijdstip: 10.00  - 11.00 uur

Viering met ds. Harry Pals uit Noordwijkerhout. Het is deze zondag 4e Advent. Dit jaar neemt Matteüs ons mee, op weg naar het kerstfeest. Iedere adventzondag komt hij dat zelf vertellen! Hij vertelt van het geboorteverhaal dat hij gaat schrijven over Jezus. Met collecte voor Helpende Handen. De opnames van deze viering zijn beschikbaar via een besloten omgeving. Op verzoek wordt een link gestuurd.

lees meer