Glind6sie
ProgrammaConcert

Het programma voor deze muziekavond is zeer gevarieerd van "Pop" maar ook een beetje "Klassiek". Het is uniek dat zoveel mensen vrijwillig aan deze avond meewerken.
Waarin een klein dorp groot kan zijn!


20.00 uur, aanvang concert. Inloop vanaf 19.30 uur
22.00 uur‘Afterparty’: informeel samenzijn met een hapje en een drankje
23.00 uur afsluitingHet programma*

Koor klassiekVocalise
PopmuziekTika Paatasjvili
A Capello popmuziek Mikst-up
Pauze
Koor Klassiek Vocalise
Pop Klaas Beens
A Capella popmuziek Mikst-up
Pop - singer songwriterHeralt Hogeboom
Overgang naar de after party
ZeemansliedjesShanty koor de Ankervelders
Tussendoor uitslag verloting en dank aan deelnemers met een kleine attentie
* ondervoorbehoud

Mikst-up

Vocal group Mikst-Up

Mikst-Up, een A capella zanggroep bestaande uit acht leden.
Meer informatie is te vinden op www.mikst-up.nl

Tika Paatasjvili

Tika is 20 jaar en heeft tijdens haar opleiding op de highschool lessen piano en zang gevolgd. Haar naam voluit is Tinatini Paatshvili. Ze komt uit Georgië waar ze woont in Tbiilsi, de hoofdstad. Tika werkt nu als vrijwilliger in het gezinshuis van de fam. Zwanenburg. Ze is hier van september tot en met augustus.

Klaas Beens

In de jaren zestig speelde ik in de bands Freddy and the Firestones, The Mops, Second Edition en Chopped Hog in de danszalen van Nederland, op diverse festivals, in radioprogramma’s voor jongeren en in het voorprogramma van The Small Faces.

Daarna ging ik verder als folkzanger en heb in De Glind in diverse muziekprojecten gitaarles gegeven aan jongeren en met hen bands gevormd waarmee tijdens de vieringen in de kerk werd opgetreden. Ook werden bands met verschillende gelegenheidsformaties gevormd door Glindse muzikanten op Koninginnedagen, in kerkdiensten en voor uitzendingen van de Wereldomroep en de KRO televisie

De afgelopen 15 jaar speel ik als basgitarist in PopEye-The Band. Daarnaast draag ik periodiek bij aan de muzikale invulling van culturele evenementen in mijn geboorteplaats. Vanaf 2014 verzorg ik als troubadour (huiskamer) concerten in zorginstellingen en wooncentra. Tijdens het benefietconcert speel ik enkele folk- popsongs


Heralt Hogeboom

Wie ben ik?

Gespeeld in Typhoon, Human Being, Nighthawk, ( allemaal jeugdzonden) Montezuma, Just Us, Gait en de Gladiolen, Losjes in de blues, doc Emmet Brown. ( Van mijn 24ste tot 38ste levensjaar).
Altijd zang zelden gitaar en/of bluesharp. In de voorprogramma's gespeeld van Living blues, Flavium en Golden Eearring. Genre blues, blues rock, jazz, rock. Ook Blues Brother acts gedaan op verschillende festivals.

Nu speel en zing ik songwriters genre. Eigen vertaling van bekend werk. Zang, gitaar eventueel gecombineerd met bluesharp. Ik kies voor deze avond een repertoire uit songs van Tom Waits, Pink Floyd, Pearl Jam, Eric Clapton, Tony Joe White enz.


Vocalise is een algemeen gemengd koor uit Ede met 30-35 leden en bestaat in 2019 25 jaar.

Met een aansprekende koorklank, een niet-alledaags klassiek repertoire van oude en moderne muziek, en door eens in de 2 à 3 jaar iets bijzonders te organiseren, willen we ons kwalitatief onderscheiden. We staan voor onze muzikale prestaties, zijn gemotiveerd om het beste uit onszelf te halen en willen met plezier zingen. Doel van Vocalise is haar groeiend eigen publiek te laten genieten van interessante muziek van een uitstekende artistieke kwaliteit. De kracht van Vocalise hangt nauw samen met de bevlogenheid en professionaliteit van de dirigent. Zijn vernieuwende inbreng daagt uit en zorgt ervoor dat Vocalise kan blijven verrassen. De geoefende en geschoolde zangers van Vocalise zingen a capella 4-stemmige, en 8-stemmige koorwerken. Ieder jaar organiseren we 2 tot 3 eigen concerten en verlenen we onze medewerking aan andere muzikale evenementen in de regio of daarbuiten.

Meer informatie is te vinden op www.vocalise.nl
Wij zijn een shantykoor uit Achterveld. Ons koor is opgericht in 2004 en begonnen met 17 leden. Heden ten dage telt ons koor 55 leden, waaronder en aantal muzikanten. Ons koor heeft de beschikking over drie accordeonisten en twee trommelaars.
Meer informatie is te vinden op www.ankervelders.nl